100% vegansk chokolade

Vores mission er at revolutionere chokoladeverdenen. I vores hjemby Sofia, Bulgarien, med al vores lidenskab og kærlighed – tog vi udfordringen op med at skabe en chokolade, der gør en forskel for vores partnere, for miljøet og for vores kunder.
Vores chokolader er 100% veganske, økologiske, glutenfri og indeholder ikke raffineret sukker, men er stadig utroligt velsmagende. Vi bruger exceptionelt højkvalitets, retfærdigt handlet kakaobønner fra små gårde i Nicaragua, Peru og Congo. Vi tilføjer superfoods og blander det hele sammen til en uimodståelig sund godbid for krop, sind og sjæl.

En ny oplevelse af Chokolade

Benjamissimo er vores premium chokolade, lavet af fine smagsvarianter, retfærdigt handlede kakaobønner fra Nicaragua, rørsukker eller kokossukker og lækre superfoods.

Med de forskellige Benjamissimo-stænger vil du opleve et eventyr, der utvivlsomt vil berøre dine sanser – med både kraftige og rige samt søde og fine smagsoplevelser.

1-3 dages levering

Dag-til-dag levering

Altid gratis fragt

Uanset ordrestørrelse

Ikke tilfreds?

Send varen retur - gratis

5 stjerner

På Trustpilot

"Ni ud af ti elsker chokolade - den 10. lyver."

Udtalelser

Her er hvad vores kunder siger om os
Anna, 37 år

Jeg har været en dedikeret fan af Manukahonning i årevis, og jeg kan ærligt sige, at det har ændret mit liv. Jeg bruger det dagligt som en naturlig energibooster i min morgen te, og jeg har bemærket en mærkbar forbedring i min generelle sundhed. Tak, Manukahonning, for at holde mig sund og glad!

Lærke, 45 årCustomer

"Som en person med sensitiv hud har jeg kæmpet med acne og tørhed i årevis. Efter at have prøvet utallige produkter, besluttede jeg mig for at give Manukahonning en chance som en naturlig ansigtsmaske. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet! Min hud er blevet klarere, mere hydreret og strålende. Det er virkelig en mirakelkur!"

Emma, 29 år

"Som en travl mor er det afgørende for mig at have produkter, der kan støtte min families sundhed på en naturlig måde. Manukahonning har været en game changer for os! Vi bruger det i alt fra vores morgenmad til vores hjemmelavede helbredende salver. Jeg føler mig tryg ved at vide, at jeg giver mine børn det bedste."

Sophie, 50 år

"Efter at have lidt af gentagne forkølelser og halsinfektioner, besluttede jeg mig for at prøve Manukahonning som en naturlig måde at styrke mit immunsystem på. Jeg kan ærligt sige, at jeg ikke har følt mig så godt i årevis! Det har virkelig gjort en forskel i min modstandskraft mod sygdomme."

Mette, 33 år

"At finde et naturligt produkt, der kan hjælpe med min fordøjelse, har altid været en udfordring for mig. Heldigvis introducerede en ven mig for Manukahonning, og det har været en sand livredder! Jeg oplever færre fordøjelsesproblemer, og min mave føles mere i balance. Jeg vil anbefale det til alle!"

Spørgsmål?

Vi sidder klar

Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Udfyld formularen - vi lover at svare hurtigt! ♥️

Kontaktoplysninger

Email: info@manukahonning.dk

Tlf.: 2287 3205